Csepel
    Csepel
Rólunk

A Cégtudor modern hatékony hirdetési lehetőséget kínál cégek, vállalkozók számára.
Célunk, hogy az EU történő csatlakozással egy időben, cégeink egymás közötti partner keresését, kommunikációját megkönnyítsük, illetve magán személyeknek gyors, pontos és hiteles információt szolgáltassunk.

A vállalkozásának hatékonyságát, piacon való érvényesülését növeljük a mi általunk nyújtott modern Internetes eszközök segítségével, és ezáltal szerezzünk Önnek és cégének új ügyfeleket, partnereket ,lehetőségeket. Minden gazdasági társaságnak elemi érdeke, hogy minél rövidebb idő alatt naprakész információkhoz jusson, - cégéről szolgáltasson, ezáltal is megkönnyítve döntéseiket, illetve minél  hatékonyabban s előbb bepozícionálhassa cégét a gazdaság területén .

Ugyanez a helyzet a fogyasztókkal. Ők is igénylik az Ön cégének termékeiről, szolgáltatásairól a minél szélesebb körű információkat, döntésük megkönnyítése érdekében. Mivel hazánkban az internet használók száma dinamikusan nő napjainkban már több mint 3 millió felhasználó van, s az új generációk számára már természetes az interneten való információkeresés, így egyre nagyobb jelentősége van az online megjelenésnek, illetve adat szolgáltatásnak .

Mi lehetőséget adunk Önnek hogy leendő ügyfeleit, partnereit ellássa minden szükséges információval ahhoz, hogy Ön mellett döntsenek. Cégadatbázisunkat a cég keresők illetve kínálók igényeihez igazítjuk így kialakításunk a lehető legoptimálisabb szempontokat tartja figyelembe. A cégtudor szakmai háttere támogatást nyújt minden ügyfelének és érdeklődőjének az  gazdaság és  marketing körében.

Legyen partnerünk, biztosítsa cége számára az üzleti sikereket.

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.